Van bericht tot en met compleet boek

Image
Twente 2009

In zijn jarenlange loopbaan als journalist schreef Willem Pfeiffer ontelbare hoeveelheden tekst van de meest uiteenlopende aard. Van korte nieuwsartikelen tot en met lange interviews, van wedstrijdverslagen tot en met complete bijlagen, van persberichten tot en met boeken.
Voor De Twentsche Courant Tubantia was hij een van de auteurs van de spraakmakende serie diepgaande interviews met bekende persoonlijkheden uit de regio Twente, die verschenen in de Krant op Zondag.

Hij stelde in 2008 en 2009 voor de krant het boek ‘Het Nieuws van Twente’ samen, waarin in woord en beeld de hoogte- en dieptepunten van het regionale nieuwsjaar zijn vastgelegd.

Tegenwoordig is Willem onder meer hoofdredacteur van De Twaalfde Man. Het vier keer per jaar verschijnende full colour magazine is het orgaan van de Vriendenkring FC Twente, de oudste fanclub van de landskampioen van 2010. Ook schrijft hij maandelijks voor de clubkrant FC Twente Inside. Het zijn enkele van de vast terugkerende opdrachten in zijn agenda, die voor het overige een zeer divers karakter heeft.