Pastoor en Paus
Zouden Pastoor en Paus niet wat zijn als toekomstig trainersduo bij FC Twente? Het kan bijna niet anders of daar moet wel zegen op rusten. (12-02-2013)

Een brede kijk op de media

Door zijn diverse en gevarieerde werkzaamheden voor De Twentsche Courant Tubantia ontwikkelde Willem Pfeiffer jaren een brede kijk op de media. Hij kan niet alleen bogen op een jarenlange ervaring als journalist, maar weet ook vanuit de praktijk wat er komt kijken bij het vormgeven van pagina’s en het vinden van het juiste beeld bij de teksten.

Als chef van de sportredactie, lid van de hoofdredactie en manager nieuwe media kreeg hij volop te maken met projectmatige processen en het vertalen daarvan naar de menselijke maat. Vanuit die diverse functies maakte hij ook uitvoerig kennis met de commerciële aspecten van het vak. Ook was hij betrokken bij tal van nieuwe initiatieven, waarbij hij vaak als spreekbuis en gastheer voor de krant fungeerde.

Die ruime ervaring, gevoegd bij een uitgebreid netwerk, vertaalt zich in een brede kennis van de journalistieke en communicatieve sector. Voor een compleet media-advies bent u daarom bij hem aan het juiste adres.

Ons ABC
Accent

Wie een boodschap wil overbrengen, moet daarvoor de juiste woorden kiezen. Daar leggen we graag het accent op.

Bevlogen

Schrijven is onze passie. Daar hoort als vanzelf bevlogenheid bij. We schrijven voor u alsof we dat voor onszelf doen en zijn pas tevreden als u het bent.

Compleet

Ook als u meer wilt dan alleen tekst, vraagt u bij ons niet vergeefs. We verzorgen voor u desgewenst het complete traject van tekst tot en met drukwerk.

 

©Copyright: Willem Pfeiffer 2022 | info@willempfeiffer.nl