Pastoor en Paus
Zouden Pastoor en Paus niet wat zijn als toekomstig trainersduo bij FC Twente? Het kan bijna niet anders of daar moet wel zegen op rusten. (12-02-2013)

Archief

(dinsdag, 12 februari 2013)
Pastoor en Paus

Zouden Pastoor en Paus niet wat zijn als toekomstig trainersduo bij FC Twente? Het kan bijna niet anders of daar moet wel zegen op rusten.

(maandag, 01 oktober 2012)
Open huis Aanslagsweg slaat aan

Honderden bezoekers namen zaterdag een kijkje tijdens het open huis dat we samen met de acht andere bedrijven aan de Aanslagsweg in Borne hielden. Onder de gasten waren onder anderen burgemeester Rob Welten en wethouder Michel Kotteman. Het zonnetje scheen heerlijk en de sfeer was heerlijk ontspannen. Jong en oud vermaakten zich prima. Bekijk voor de beelden ons fotoalbum.

(vrijdag, 14 september 2012)
Zaterdag 29 september open huis

We zijn verhuisd!

Per 1 september is ons kantoor gevestigd aan de Aanslagsweg 22, 7622 LD in Borne.
Samen met de overige daar gevestigde bedrijven houden we op zaterdag 29 september een open huis.
Tussen 14.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom om er een kijkje te nemen. Ook voor kinderen zijn er die dag volop activiteiten.

Graag tot ziens!

Willem Pfeiffer

(zaterdag, 26 mei 2012)
Altijd hetzelfde liedje

Als u het mij vraagt is dat hele Eurovisie Songfestival al vele jaren één valse noot. En met Nederland is het altijd hetzelfde liedje. Steeds als het om de punten gaat, zijn wij onze stemmen kwijt.  

(maandag, 14 mei 2012)
Koekjesmonsters

De wedstrijd FC Twente-RKC sleept zich voort en de verveling neemt alleen maar toe. Twee (vr)olijke knaapjes zorgen ervoor dat er toch nog een glimlach op het gezicht verschijnt. Ze bieden ons een van de businessruimte bekend koekje aan. “Heb er toch acht”, zegt de één. “En ik dertien”, glimt het andere koekjesmonster. Een kwartier na de pauze zijn ze verdwenen. Ze hebben er de buik vol van…

(dinsdag, 13 maart 2012)
Communiceren
Goed communiceren blijkt vaak moeilijker dan het lijkt. De mens is uitgerust met twee oren en één mond. Daar moet een reden voor zijn. Zou communiceren niet veel beter gaan als we allemaal onze mond de helft zo vaak zouden gebruiken als onze oren?  
 
(zaterdag, 24 september 2011)
Die goede oude TC

Ruim tweehonderd oud-medewerkers waren zaterdag van de partij bij Dux in Hengelo tijdens de reünie van De Twentsche Courant/Overijssels Dagblad. Goed om al die mensen weer terug te zien en mooie herinneringen op te halen aan vervlogen tijden bij die goede, oude TC. Prachtig weer en zicht op de locatie, waar aan de Hengelose Markt jarenlang het hoofdkantoor van de TC/OD stond, zorgden voor een symbolische sfeer. Over drie jaar gaan we op herhaling. Kijk er nu al naar uit.  

(donderdag, 07 juli 2011)
Social media, soms vervloek ik ze

Prachtig, die social media. Maar soms vervloek ik ze.
Neem vandaag, als je kijkt naar die reacties op het drama in De Grolsch Veste.
Wat zijn er toch ongelooflijk veel idoten in de wereld. Kunnen ze die lieden die het in dit soort situaties wagen schunnige teksten te twitteren niet gewoon vastzetten of ze op hun minst voor eeuwig hun mediaspeeltjes afpakken?
 

(vrijdag, 29 april 2011)
Visionair Joop Munsterman ook profeet?

Na de kus van Kate en William wacht de ontknoping in de eredivisie. Voor dit seizoen voorspelde Joop Munsterman dat FC Twente 72 punten zou halen. Hij krijgt gelijk als FC Twente wint tegen Willem II en een punt pakt tegen Ajax. En dan zijn 'we' nog kampioen ook.
Moeten we concluderen dat Joop Munsterman behalve visionair nu ook al een groot profeet is?

(zondag, 17 april 2011)
Monumentaal verlies TC

Met het overlijden van fotograaf Jan Bökkerink (80) heeft De Twentsche Courant een monumentaal verlies geleden. Jan was een van de eersten die de regionale krant met foto’s een gezicht gaf en met zijn camera jarenlang een bekende verschijning in de regio.
Degelijkheid en oog voor detail waren zijn handelsmerken. Jan Bökkerink werd maandag begraven op de begraafplaats aan de Deurningerstraat in Hengelo.

Ons ABC
Accent

Wie een boodschap wil overbrengen, moet daarvoor de juiste woorden kiezen. Daar leggen we graag het accent op.

Bevlogen

Schrijven is onze passie. Daar hoort als vanzelf bevlogenheid bij. We schrijven voor u alsof we dat voor onszelf doen en zijn pas tevreden als u het bent.

Compleet

Ook als u meer wilt dan alleen tekst, vraagt u bij ons niet vergeefs. We verzorgen voor u desgewenst het complete traject van tekst tot en met drukwerk.

 

©Copyright: Willem Pfeiffer 2022 | info@willempfeiffer.nl